Home > Dakadvies & Service

Dakadvies

Heesmans Dakwerken werkt altijd op een vakkundige en professionele manier aan uw dak met overzichtelijke en begrijpelijke oplossingen. Oftewel, wij stellen onze kennis, service en dienstverlening graag aan u beschikbaar.

Wij zien vaak dat het dak bij ondernemers en particulieren niet op de eerste plek staat. We hebben er daarom voor gekozen onze klanten te voorzien van het advies dat nodig is om de juiste keuzes te maken. Zo kan uw dak vakkundig worden uitgevoerd.

Wij komen graag bij u langs om een grondige inspectie te doen van uw dak. U ontvangt na de inspectie een rapportage met onze bevindingen. Aan de hand van deze resultaten krijgt u van eens een passend dakadvies op maat. Wij voorzien dit advies altijd met een duidelijke offerte met uw wensen inachtnemend. Wij staan u graag bij vanaf het moment dat u begint met het plannen van uw project tot de afronding. We helpen u graag door het geven van gedegen advies, door de uitvoering te begeleiden en het resultaat te controleren.

We verzorgen daken voor particulieren en bedrijven, maar voeren ook opdrachten uit voor aannemers, bouwbedrijven, woningcorporaties, verhuurders en overheidsinstanties. Wij maken gebruik van uitsluitend gecertificeerde producten voorzien van keurmerk en afgeleverd met 10 jaar garantie!

Service-afdeling

Ook hebben we een speciale service-afdeling, voor kleine aanpassingen op- of aan het dak, waarbij we op korte termijn de werkzaamheden op ons kunnen nemen! Bijvoorbeeld voor het realiseren van een dakdoorvoer. Een dakdoorvoer is een pijp die door uw dak loopt en zorgt voor ventilatie, ontluchting of de afvoer van rook. Het is belangrijk dat het plaatsen van dakdoorvoeren op de juiste manier wordt uitgevoerd en dat de juiste materialen worden gebruikt.

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45