Home > Even voorstellen

Even voorstellen

Heesmans Dakwerken staat in de regio Mierlo al jaren bekend als een veelzijdig en vakkundig dakdekkersbedrijf. Heesmans Dakwerken is al sinds 1983 lid van de branchevereniging Vebidak en heeft zich steeds meer ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw, dakonderhoud en dakrenovatie.

Onze werkzaamheden bestaan uit het leveren, aanbrengen en onderhouden van bitumineuze-, en kunststofdakbedekking, inclusief permanente valbeveiliging, groendaken en energiedaken. Het aantal daken dat door ons word gerenoveerd en onderhouden is in de loop der jaren flink gestegen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van vakkundig advies en dakinnovatie’s. Wij zijn als bedrijf actief in de woningbouw, industrie, zorg, horeca, zakelijk en particuliere markt. Om de gewenste kwaliteit te bereiken wordt door Heesmans Dakwerken gewerkt met gecertificeerde vaklieden die al jaren bij ons bedrijf betrokken zijn waardoor kwaliteit en hoogwaardige service gegarandeerd blijven.

Wij beschikken over een kwaliteitsbeheersingssysteem dat ervoor moet zorgen dan het beoogde kwaliteitsniveau te allen tijden behaald en gehandhaafd wordt. Zo zijn we als organisatie VCA* gecertificeerd. Wij beschikken verder over een uitgebreid goed en geoutilleerd service- en onderhoudsteam. Dit team garandeert dat lekkages en calamiteiten binnen de afgesproken termijn gerepareerd en verholpen zijn en is zelfs 24-uur per dag bereik-en beschikbaar.

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn we reeds voorbereid op het Social Return on Investment (overheidsaanbestedingen) welke direct gerelateerd is aan de Participatiewet. Heesmans Dakwerken ziet haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als ondernemer als een vanzelfsprekendheid. Wij hanteren zowel intern als extern een sociaal beleid.

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45