Home > Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Wij houden alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied nauwkeurig in de gaten om u ten alle tijden te voorzien van de juiste informatie en service. Zo staan de ontwikkelingen op het gebied van duurzame dakmaterialen natuurlijk niet stil en kunnen we met u samen een steentje bijdragen aan het milieu.

Zo kunnen wij groendaken met allerlei variaties aanbrengen waarbij in de zomermaanden uw dak nooit warmer wordt dan 20 graden en in de wintermaanden uw groendak extra isoleert. Ook het dakleer gaat het dubbele aantal jaren mee wegens het ontbreken van UV instraling. Heesmans Dakwerken heeft ruime ervaring op het gebied van groendaken.

Of we werken met zonnepanelen in verschillende systemen. Met zonnepanelen helpt u mee aan het verbeteren van het milieu. Door te kiezen voor zonnepanelen vermindert u uw CO2-uitstoot aanzienlijk en dit draagt bij aan een betere leefomgeving voor iedereen. Onze gespecialiseerde dakdekkers plaatsen wekelijks zonnepanelen op diversen daken.

Ook kun je kiezen voor CO2 reducerende dakbedekkingen die de lucht zuiveren. Dus stel dat u de dakbedekking toch moet vervangen, dan is dit een ideaal moment om voor CO2 reducerende dakbedekkingen te kiezen.

Wij denken daarnaast slim na over recuperatie van regenwater en uiteraard allerlei andere verbeteringen welke zorgdragen voor een lager energieverbruik en duurzamer milieu. Voordat wij te werk gaan kijken wij altijd samen met u naar welke ontwikkelingen het beste bij uw project toepasbaar zijn. Dat is de service van Heesmans Dakwerken!

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45