Home > Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dak heeft in haar levensjaren best wel wat te verduren. Hevige regenbuien, storm of sneeuwval kan de kwaliteit van uw dak natuurlijk aantasten. Na verloop van tijd kan het zijn dat er een dakrenovatie moet plaatsvinden omdat het dak teveel is versleten. Hierdoor is de kans op lekkages en schade natuurlijk aanwezig.

De soort renovatie die gedaan moet worden aan uw dak is afhankelijk van de schade. Bij Heesmans Dakwerken kunt u terecht voor grote of kleine renovatieprojecten. Tijdens een dakinspectie kunnen we exact in beeld brengen waar de slijtage het hevigst is om zo een gedegen plan te presenteren. Dit zullen we altijd met de klant overleggen. Op het gebied van dakrenovatie beschikt Heesmans Dakwerken over ruime ervaring en expertise. Zo kunnen wij uw dak voorzien van de juiste materialen. Ook kunnen wij waar nodig aanpassingen maken op het dak zodat deze weer voldoet aan uw eisen.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de gehele dakconstructie laten vernieuwen of enkel een nieuwe dakbedekking plaatsen. Welke methode voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van het type dak, de staat hiervan, uw budget en uw voorkeur. Heesmans Dakwerken kan u voorzien van geschikt advies voor wat betreft renovatie en materiaalsoorten. Wij zorgen ervoor dat de dakrenovatie soepel verloopt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij werken professioneel en volgens afspraak, zodat uw dak weer in een goede staat is wanneer de werkzaamheden klaar zijn.

Wij werken enkel met dakmaterialen van hoogwaardige kwaliteit!

Heesmans Dakwerken gaat alleen voor hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zult u zich nooit zorgen hoeven te maken over snelle slijtage, lekkages of het kapot gaan van het dakmateriaal. Mochten er toch problemen ontstaan door ons toedoen, dan zijn wij altijd bereikbaar en zullen wij zo spoedig mogelijk het probleem voor u oplossen! Dat is de service van Heesmans Dakwerken!

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45