Home > Nieuwbouw

Nieuwbouw

Als u op zoek bent naar een dak voor uw nieuwbouw woning wilt u natuurlijk alleen het beste. Daken van top kwaliteit en garanties waar u wat aan heeft. Heesmans Dakwerken werkt met kwaliteitsproducten voorzien van keurmerk! Zo krijgt u de hoogste kwaliteit voor een goede prijs. Daarnaast ontvangt u hierdoor ook nog eens 10 jaar garantie op uw nieuwe dak!

Voordat wij aan een project beginnen komen wij graag een keer praten over de wensen. Zo kunnen wij u voorzien van passend advies. Met onze gecertificeerde monteurs werken wij niet alleen erg secuur maar ook gestructureerd. Zodat u altijd op de hoogte bent van de vorderingen van de bouw van uw nieuwbouw dak.

We bestaan inmiddels al 50 jaar en zijn gegroeid tot een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf met veel verschillende diensten. Omdat de balans tussen mens en milieu steeds belangrijker wordt is Heesmans Dakwerken ook gespecialiseerd in duurzame daken. Heeft u vragen over nieuwbouw daken of denkt u er aan om uw dak energiezuinig te maken? Neem dan contact met ons op!

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45