Home > Dakonderhoud

Dakonderhoud

Onderhoud is een belangrijk onderdeel om de levensduur van uw dak te verlengen. Maar ook om problemen vroegtijdig op te merken. Door opkomende problemen vroegtijdig aan te pakken worden gevolgschades beperkt. Zo kunnen bijvoorbeeld lekkages vroegtijdig worden opgemerkt en kan worden voorkomen dat het dak of de woning verder beschadigd.

Lekkages worden in veel gevallen veroorzaakt door verstopte afvoeren, scheuren in de dakbedekking of beschadigingen door hevige weersomstandigheden. De beste garantie voor een goed dak is jaarlijks onderhoud. Heesmans Dakwerken is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf met veel ervaring op het gebied van dakinspecties en dakonderhoud. Veel bedrijven kiezen voor een externe partij om het dak professioneel te onderhouden. Kies voor Heesmans Dakwerken en ervaar onze uitgebreide service!

Heesmans Dakwerken werkt met onderhoudscontracten. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar uw dak en worden kleine reparaties professioneel uitgevoerd. U bent dus voor een vast bedrag verzekerd van een goed onderhouden dak. Wij komen een aantal keren per jaar langs om uw dak te inspecteren en onderhouden. Door klein onderhoud tijdig uit te voeren kunnen we ervoor zorgen dat we onvoorziene kosten voorkomen.

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45