Home > Ontzorgen

Ontzorgen

U kunt bij Heesmans Dakwerken niet alleen terecht voor uw nieuwbouw, onderhoud of dakrenovatie. We bestaan inmiddels al meer dan 50 jaar en waar wij zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumen dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf met diverse diensten. In al die tijd zijn we de klant nooit uit het oog verloren en staan korte lijntjes, heldere afspraken en een snelle service nog altijd hoog in het vaandel.

Mede door de diversiteit aan opdrachtgevers die we hebben en onze gecertificeerde medewerkers zijn we in staat om alle calamiteiten op te lossen. Waarbij we de klant ontzorgen en van A tot Z de werkzaamheden op ons nemen. Binnen al onze diensten zetten wij hoogwaardige kwaliteitsproducten voorzien van keurmerken in. Zo krijgt u uiteindelijk de hoogste kwaliteit voor een schappelijke prijs. En daarbij ook nog eens 10 jaar garantie op uw nieuwe dak!

Heesmans Dakwerken staat 24/7 klaar met onze spoedservice en is dan ook snel ter plaatse als het gaat om daklekkages of calamiteiten. Door uw dak regelmatig te onderhouden kunnen onverwachte schades voorkomen worden. Met een onderhoudscontract bent u voor een vast bedrag verzekerd van een hoogwaardig dak. Door kleine reparaties tijdig uit te voeren kunnen onvoorziene kosten en lekkages worden voorkomen. Al onze onderhoudscontracten kunnen wij naar wens opstellen. Dat is de service van Heesmans Dakwerken!

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45