Home > Dakveiligheid

Dakveiligheid

Klim- en valbeveiling is verplicht om medewerkers op grote hoogte te beschermen. Niet alleen tijdens de werkzaamheden maar ook hierna willen wij ervoor zorgen dat uw dak veilig is voor onderhoud en inspectie. Daarom is het belangrijk dat uw dak aan de veiligheidsnormen en wettelijke vereisten voldoet. Heesmans Dakwerken geeft u vakkundig advies over valbeveiliging. Door onze relevante kennis en jarenlange ervaring kunnen we de dakveiligheid garanderen.

Dakveiligheid is een belangrijk onderdeel in ons vakgebied. Door maatregelen te nemen zorgen wij ervoor dat onze medewerkers veilig en vakkundig op uw dak te werk kunnen gaan. Valbeveiligingssystemen zijn er in vele soorten en maten. Welke beveiliging het beste past bij uw dak is afhankelijk van diverse omstandigheden. Wij komen graag bij u langs om uw dak te inspecteren om zo de situatie goed in te schatten. Nadat deze inspectie is uitgevoerd word er een plan van aanpak opgezet. Hierin staat omschreven welke systemen er gebruikt gaan worden tijdens de werkzaamheden.

Voor veiligheidsproducten zoals valbeveiligingen en dakankers zijn jaarlijkse keuringen verplicht zodat de veiligheid van deze producten gegarandeerd is. Heesmans Dakwerken herkeurt graag uw valbeveliging en zorgt daarbij voor een duidelijk onderhoudscontract. Wenst u graag meer informatie over valbeveiliging, dakankers en veiligheid op uw dak? Wij voorzien u graag van gedegen advies. Dat is de service van Heesmans dakwerken!

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45