Home > Daklekkage Helmond

Last van een daklekkage in Helmond?

Een daklekkage is iets waar niemand op zit te wachten. Het kan veel schade veroorzaken aan uw woning of bedrijfspand. Heeft u last van een daklekkage Helmond? Heesmans Dakwerken is uw partner. Wacht niet te lang met het repareren van uw daklekkage. Laat de schade niet oplopen en neem contact op met een professional. Heesmans Dakwerken kan binnen 24-uur hoogwaardige service bieden, zodat een lekkage spoedig verholpen kan worden.

Kies voor een vakkundig dakdekkersbedrijf!

Sijpelt het hemelwater binnen langs een gat in het dak? Gele of bruine vochtvlekken op uw plafond zijn tekenen van een daklekkage. Om grote schade te voorkomen dient u dan een nieuwe dakbedekking te plaatsen. Wij komen eerst uw dak inspecteren en maken daarna een passend plan voor de dakwerkzaamheden. Door middel van speciale meetapparatuur en de nieuwste technieken sporen wij de oorzaken van eventuele lekkages snel op. Mocht er reparatie nodig zijn, dan verzorgen wij dit in overleg met u. Heesmans Dakwerken staat u graag bij met vakkundig vakmanschap! Als dakdekker Helmond hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van renovatie, onderhoud en nieuwbouw!

Verschillende oorzaken van lekkage

Heeft u een daklekkage Helmond? De meeste voorkomende oorzaken van een lekkage zijn een verstopte dakgoot, verschoven of kapotte daktrimmen of beschadigingen aan de dakbedekking. Deze beschadigingen kunnen op verschillende plekken voorkomen. Om lekkages te voorkomen, raden wij aan de dakgoten regelmatig te reinigen. Zeker in de herfst hopen bladeren zich op in de dakgoot waardoor het water niet meer weg kan lopen waardoor eventuele schade kan ontstaan. Door tijdig in te grijpen zal een lek van het dak uitblijven en blijft uw dak in topconditie. Neem contact met ons op om een onderhoudsbeurt in te plannen voor uw dak.

Wij repareren uw daklekkage Helmond vakkundig!

Heesmans Dakwerken is uw partner wanneer het gaat om lekkage Helmond en daklekkage Helmond. Door onze professionele service kunnen wij uw lekkage vakkundig repareren. En door onze 24-uurs service en goede bereikbaarheid kunnen wij snel bij u zijn om het probleem te verhelpen. Door uw lekkage Helmond en daklekkage Helmond snel te verhelpen kunnen grotere problemen worden voorkomen. Ons team bestaat uit vakmensen die professioneel te werk gaan om voor u het probleem te verhelpen. Wij werken geheel naar de gemaakte afspraken en mocht er iets veranderen, wordt u hiervan op de hoogte gebracht. Met Heesmans Dakwerken hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Periodiek onderhoud aan uw zorgt voor een duurzaam dak!

Door regelmatig onderhoud uit te voeren aan uw dak voorkomt u schade. Tevens verlengt u hiermee de levensduur van uw dak. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het herstellen van uw dakbedekking. Wij helpen u bij het uitvoeren van verschillende soorten herstelwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het waterafstotend maken van het dak, het herstellen van scheuren van de dakbedekking en meer. Heesmans Dakwerken staat 24/7 klaar met onze spoedservice en is dan ook snel ter plaatse als het gaat om daklekkages of calamiteiten. Door kleine reparaties tijdig uit te voeren kunnen onvoorziene kosten en lekkages worden voorkomen. Al onze onderhoudscontracten kunnen wij naar wens opstellen. Dat is de service van Heesmans Dakwerken!

Eenvoudig zonder brander

Brandvrij werken

Jarenlange ervaring

Vakkundig advies

Hulp nodig?

0492 - 66 42 45